Sugeng Rawuh Wonten Blog-ipun Piyantun Ndeso nanging Radi Cerdas............

Tuesday, March 20, 2012

Mengenal Alat Musik Gamelan dengan Gambar (Introducing of Gamelan/Java Percussion)


 GAMBAR GAMELAN KOMPLIT

 Gambar Saron

 Gambar Kendang

 Gambar Kempul

 Gambar Bonang

 Gambar Gong dan Kempul

 Gambar Gamelan Komplit



1 comment: