Sugeng Rawuh Wonten Blog-ipun Piyantun Ndeso nanging Radi Cerdas............

Thursday, March 15, 2012

Mengenal Tokoh Wayang Kulit Punakawan (Semar, Petruk, Gareng dan Bagong) dalam Gambar / (Introducing of Punakawan)



GAMBAR PUNAKAWAN




GAMBAR SEMAR



GAMBAR GARENG



GAMBAR PETRUK



GAMBAR BAGONG

1 comment:

  1. apik ko plend...unik..hobi tapi jg nguri''kabudayan...

    ReplyDelete